Afgelopen avond waren de Fresh Allstars uit Weert weer te zien in het RTL4-programma Holland’s Got Talent.

De dansers van Dansschool Fresh flikten het weer om een indrukwekkend optreden te geven. De choreograaf Dan Karaty was nog enthousiaster dan tijdens de auditie “Ja, ja, ja, jullie hebben het weer geflikt. Het was zelfs beter dan de eerste keer”, zo luidde zijn juryoordeel.

Ook de andere juryleden Gordon, Angela en Chantal waren laaiend enthousiast. Ze gaven complimenten voor de militaire precisie van de dansers en natuurlijk werd ook de coach Raymond Truijen niet vergeten.

Na het optreden moest de groep nog even in spanning wachten op het eindoordeel, maar de groep had zoveel indruk gemaakt bij het publiek en de jury dat ze door mogen naar de finale op 3 juni 2016.

Bekijk de uitzending terug via RTLXL (Fresh Allstars treden op als eerste act):
http://www.rtlxl.nl/#!/hollands-got-talent-227457/bb9006de-08b0-32a6-83af-07caa59bf48b