Ingestuurde foto

Nadat Hook 1 vorige week de Weerter Darts Competitie-beker wist te winnen in de finale tegen Quincy 2 uit Budel, hebben ze vrijdag 13 mei ook de eredivisie titel in de wacht gesleept.

Captain Martin Hessels en spelers Paul Wacanno, Rob van Veldhoven, Joey Greijn, Rick Veugelers, Wouter Vaes, Serge Duijsters, Rob Jacobs en Kay Smeets wisten in een onderling duel met de nummer twee Aod Thoear genoeg punten binnen te halen om eredivisie kampioen te worden van de Weerter Darts Competitie.

Gefeliciteerd!

2 REACTIES

  1. Van harte gefeliciteerd! Maar als ik de uitslagen van de laatste jaren bekijk(van o.a. Bie Briels, de Hook, Aod Thoear, Quincy), is het dan niet tijd om de grenzen te verleggen? Natuurlijk hebben jullie “the Fanatics”, maar om met de beste teams van de WDC een soort van PL te organiseren met naastgelegen competities?
    Want elke week winnen met 10-0 of 9-1 zal toch ook gaan vervelen?
    Maar nogmaals, mooie dubbel gepakt!

Comments are closed.