2 Jumbo’s krijgen ‘Pick Up Point’

Goed nieuws voor inwoners van Weert: Jumbo Heerschap Boshoven aan de Boshoverweg en Jumbo Heerschap Moesel aan het Oranjeplein starten op dinsdag 10 mei met de mogelijkheid tot ophalen van boodschappen. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en apps voor smartphone en tablet. Vervolgens kan de bestelling eenvoudig afgehaald worden bij het Pick Up Point in een van de winkels.

Stan Heerschap, ondernemer van Jumbo Heerschap in Weert, kijkt ernaar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: “Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn.”

Ook online 7 Zekerheden
Stan Heerschap is trots op de opening van de Pick Up Points in Weert “Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de 7 Zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment. Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs.”

Online bestellen en ophalen
Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin. De Pick Up Points zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur geopend. Op zaterdag zijn de Pick Up Points van 10:00 tot 20:00 uur geopend.

Met de twee Pick Up Points in Weert heeft Jumbo 241 afhaalpunten voor online bestellingen in Nederland.