Foto via: Facebook

Dat wordt vlammen tijdens de komende kermis in Weert want de Ghost Rider komt naar de kermis in Weert. Vanmiddag werd de eerste attractie bekend gemaakt via kermisweert.nl.

Het duurt nog een aantal maanden voordat de kermis van start gaat, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt om er ook dit jaar weer een spektakel van te maken. Natuurlijk horen daar ook weer spectaculaire attracties bij.

Ken je de Huss Booster nog? Deze attractie stond in 2014 op de Weerter Kermis. De Ghost Rider schud je net als de Huss Booster door de zijwaardse G-krachten alle kanten uit. Je lichaam zal meer dan ooit vol adrenaline stromen want de exploitant heeft rook- en vuureffecten toegevoegd. Voor zowel de waaghalzen als de toeschouwers is de Ghost Rider een hele mooie toevoeging aan de Weerter kermis.

Bijzijn is meemaken! Beleef Kermis Weert van 23 t/m 28 september 2016 op 7 pleinen in de Weerter binnenstad. Meer informatie zal de komende maanden verschijnen op www.kermisweert.nl.

Bekijk de video via Youtube:
https://youtu.be/9ObT-sP-H2k