Foto’s – Vandaag stond basisschool Aan de Bron vanaf 09.00 uur in het teken van “de Grote Verkeersveiligheidsdag”.

De gehele ochtend stond in het teken van het verkeer. Kinderen mochten buiten op een speciaal hiervoor aangelegd parcours ervaren hoe het is om deel te nemen aan het verkeer. De brandweer, politie en Stadstoezicht waren aanwezig om de kinderen alle indrukwekkende weetjes te vertellen over hun vak.

Vrijwilligers waren aanwezig om de leerlingen te laten zien hoe zij een band kunnen plakken. Om 10.00 uur was er een officieel moment waarbij wethouder Litjens met de ladderwagen een verkeersbord onthulde dat is opgehangen ten behoeve van de verkeersveiligheid.

Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’3809’]

1 REACTIE

  1. Leuk voor de kinderen en een goed initiatief maar iconisch is de foto van Litjens bij de onthulling van het stopverbod wat moet je ermee? Ik ken en locatie waar er drie staan waarvan 2 overbodig en er is niemand die zich eraan houdt. Ook niet na diverse mails naar de gemeente.

Comments are closed.