Koos Konijn fan-weekend

Foto’s – De mascotte van Roompot Vakanties is zo populair dat de organisatie een heus fan-weekend organiseerde voor de fans van Koos Konijn. Honderden kinderen uit heel Nederland waren hiervoor naar Weert gekomen.

Gistermiddag werd door het Ministerie van Feestelijke Zaken op vakantiepark de Weerterbergen de aftrap gegeven voor het Koos Konijn fan-weekend. Het weekend begon met een ballonnenactie. De wind was echter een beetje spelbreker want veel ballonnen werden de bomen in geblazen.

Maar hoe dan ook, toen de kinderen op de foto mochten met de knuffelbare Koos waren ze door het dolle heen. Dat beloofd nog een waanzinnig weekend te worden voor de kinderen. Het gehele weekend staat bol van activiteiten voor de hele familie met als stralende middelpunt Koos Konijn.

Bekijk een sfeerimpressie van de opening.