Monument Chelsea beklad

De nabestaanden van Chelsea de Wit zijn vanochtend geconfronteerd met een schokkende bevinding. Het monument ter nagedachtenis aan Chelsea is afgelopen nacht beklad met rode verf.

Chelsea overleed afgelopen jaar door een noodlottig verkeersongeval. Op 30 juni 2015 kwam ze kwam op de kruising Tromplaan / Sebaldusstraat in botsing met een auto en overleed vervolgens in het ziekenhuis.

Vrienden en familie plaatsten nadien een gedenkteken langs de Tromplaan. Dit was met instemming van de gemeente Weert. Echter blijkt er iemand te zijn die het gedenkteken niet kan waarderen. Het is niet de eerste keer dat het monument wordt beklad. In december afgelopen jaar werden de nabestaanden ook al geconfronteerd met een bekladding.

De nabestaanden willen weten wie verantwoordelijk is voor deze daad. Heb je meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

monument_chelsea