Nieuwbouw voor starters opgeleverd

Foto’s – In april 2015 verlaagde gemeente Weert haar grondprijzen waardoor starters op de woningmarkt kans maakten op betaalbare nieuwbouw. Precies één jaar later zijn inmiddels 18 woningen verkocht en gerealiseerd aan de Sutjensstraat en Victor de Stuerstraat in de wijk Keent.

De eerste bewoners zijn inmiddels een feit. Enkele bewoners hebben hun woningen woonklaar laten opleveren. Door keuzes te maken uit diverse “leefwijzen en woonsferen” uit het Victor&Wonen concept dat door BAM woningbouw wordt aangeboden kunnen zij direct na oplevering verhuizen. De nieuwe bewoners brachten samen met Wethouder van Eersel en medewerkers van BAM Woningbouw een toost uit op dit succes.

Inmiddels heeft dit succesvol project een vervolg en zijn 15 woningen in de wijk Biest inmiddels allen onder optie. Ook hier zijn startersleningen mogelijk, de verkoop verloopt via Rene Dwars makelaardij > www.renedwars.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie of het creëren van je eigen ThuisinWeert woning op www.thuisinweert.nl

[nggallery id=’3807’]