Nieuwe zaken in de binnenstad

De binnenstad blijft in ontwikkeling. Er sluiten winkels, maar er zijn ook nog altijd ondernemers die investeren in uitbreiding of in een nieuwe zaak. Zo werd onlangs bekend dat Jack & Jones in oktober het pand van Boekhandel Tindemans zal betrekken en ONLY in het pand van Jack & Jones wordt gevestigd.

Er zijn echter nog meer ontwikkelingen gaande. Bekijk een overzichtje van de vernieuwingen.

‘Kids corner’ in de Muntpassage

kids_corner_1280
In het oude pand van D-Reizen in de Muntpassage (tegenover Bloemisterij de Munt) zal een pop-up ‘Kids Corner’ worden geopend. Het is een initiatief van o.a. het Munttheater en RICK. Vanaf halverwege mei zullen zij workshops gaan verzorgen zodat de jeugdige bezoekers vermaakt zullen worden in de binnenstad.

Meer informatie zal nog volgen, maar het pand is inmiddels voorzien van een nieuwe vloer en de eerste meubeltjes staan al klaar.

Oubie Fashion and More

oubie_1280

Oubie Fashion and More was voorheen gevestigd in de Muntpassage, maar de winkel had behoefte aan meer ruimte. Die vonden ze in de Langstraat. Oubie is sinds vorige week geopend aan de Langstraat 61, in het pand waar voorheen de Linnerie was gevestigd.

Bij Oubie kun je terecht voor heren- en dameskleding, schoenen, tassen en modeaccessoires.

Meer info via Facebook: https://www.facebook.com/OubieFashion/

Eliza bruidsmode

bruidsmode_1280
In de Van Berlostraat zal binnenkort een bruidsmodezaak vestigen genaamd Eliza bruidsmode. Het pand waar voorheen DPS fashion & style in was gevestigd zal nog even onder handen genomen moeten worden, maar de eerste witte jurken staan al voor de ramen en zorgen al voor de nodige nieuwsgierige blikken.

Meer info via Instagram: https://www.instagram.com/elizabruidsmode/