Nieuwigheden in de binnenstad

De binnenstad blijft veranderen. Er sluiten winkels, maar er wordt ook geïnvesteerd in uitbreiding en vernieuwing. De meeste veranderingen vinden momenteel plaats in de Muntpassage. Zo sluit Quality-Toys haar deuren, is Hans ergens Anders en opent Van Bun een nieuwe winkel. Verder verandert De Tuinen in de Langstraat van concept.

Een overzichtje van de nieuwigheden:

Van Bun Schoolcampus

Van Bun
Tabaktief Van Bun is al jaren een begrip in Weert. De winkel die o.a. tijdschriften, loten en zeepjes verkoopt is gevestigd naast WE Fashion in de Muntpassage. Per 1 juni 2016 openen zij een extra winkel. In het voormalige pand van schoenenwinkel ‘Contessa’ (tegenover de KPN winkel) in de Muntpassage zal Van Bun een Schoolcampus vestigen.

Meer info: https://www.facebook.com/Schoolcampus-by-Van-Bun-1576148896048630

De Tuinen wordt Holland & Barrett

De Tuinen
De Tuinen in de Langstraat wordt Holland & Barret. De naamswijziging van de gezondheidswinkel is onderdeel van een nieuwe strategische richting. Reden van de rebranding is de groei, aldus de firma. Met de overname is het assortiment voedingssupplementen en sportsupplementen flink uitgebreid.

Verhuizing Hans Anders

Hans Anders
Opticien Hans Anders is van locatie verhuisd in de Muntpassage. Ze zijn van nummer 18 naar 13 gegaan (naast Xambeau). Een iets kleiner pand, maar met dezelfde service en een vernieuwd interieur.