Braderie: Oelemarkt de Gekste

Tijdens de jaarlijkse braderie op vrijdag 1 juli aanstaande zal op het uitgaansplein de Oelemarkt een nieuw evenement worden georganiseerd.

De naam voor het evenement is ‘Oelemarkt de Gekste’ (ODG). Het evenement staat los van deze website, maar het is natuurlijk ‘te gek’ dat de Oelemarktondernemers weer een evenement organiseren. Dat zorgt voor leven in de brouwerij.

Tijdens het evenement zullen vanaf 16.00 uur diverse DJ’s optreden. Dat dit zullen zijn:
– Paul Elstak
– The Darkraver
– Jebroer
– Ruthless
– Francois
– Dj Taa
– S-sential

Het programma zal tot rond middernacht duren. Daarna kun je natuurlijk in de omliggende horeca-zaken verder feesten. De kaartverkoop is reeds gestart. De eerste Early-Bird tickets worden voor 7 euro per stuk verkocht. De reguliere toegangsprijs is 10 euro in de voorverkoop.

Tickets zijn verkrijgbaar via: http://www.yourticketprovider.nl/events/12763-odg-oelemarkt-de-gekste/

poster_ODG