Nieuwe maaltijdservices in Weert

Weert bestelt steeds meer verse voedingsproducten via het internet. Niet alleen de landelijke supermarktketens lanceren bezorg- of afhaaldiensten, maar ook de lokale ondernemers beginnen online maaltijdservices. Het gaat dan niet om de zogeheten maaltijdboxen zoals HelloFresh, Allerhande Box of dat ding van Mathijs, maar om gezonde maaltijden die al bereid zijn en via het internet te bestellen zijn.

In Weert zijn onlangs twee nieuwe maaltijddiensten gelanceerd en één vernieuwd.

Een overzichtje:

Soupreme

soupreme_1280
Ester Houben – van Gansewinkel uit Weert is afgelopen dinsdag 3 mei begonnen met ‘Soupreme’. Geen fastfood, geen massa, maar (h)eerlijke soepen en salades uit eigen keuken. Bij de soepen levert zij versgebakken brood met een bijpassende tapenade of boter. Ook staan er diverse sappen en smoothies staan op het menu.

Van dinsdag tot en met vrijdag worden de gerechten thuis of op locatie geleverd. Bezorging is alleen binnen Weert en geheel kosteloos.

Benieuwd? Check www.soupreme.nl

Heerlijk Eten Maaltijdservice

heerlijketen_1280
Bert Steegmans en Gerard van Mierlo hebben in april “HeerlijkEten” opgericht. HeerlijkEten bereidt ambachtelijk, verse maaltijden, dus geen diepvries maar maaltijden die je binnen 5 à 7 minuten op tafel hebt staan. Deze maaltijden worden door een team van professionele koks bereid. Tevens kun je hun maaltijden vinden in de winkels van Bakkerij Korsten.

De heren bezorgen de maaltijden gratis in regio Weert, Nederweert, Budel – Budel-Dorplein – Budel Schoot.

Benieuwd? Check www.heerlijketenonline.nl

Smakelijketen.nu

saes_1280
Saes Groeten & Bloemen uit Weert bezorgd ook al enige tijd verse maaltijden. Ze hebben hun maaltijddienst onlangs vernieuwd. Ook zij bieden ambachtelijk gemaakte maaltijden uit hun eigen keuken. Het vlees komt van lokale slagers.

Saes levert op maandag t/m zaterdag en vraagt € 4.50 bezorgkosten voor de omgeving Weert. Indien je minimaal 7 maaltijden besteld dan is de bezorging gratis.

Benieuwd? Check www.smakelijketen.nu

Ben je toch liever van het afhalen van verse maaltijden? Dan is er www.thuisafgehaald.nl