Tijdens de jaren 70 en 80 bevonden zich op de Maaspoort te Weert, twee populaire cafés die vooral in het weekend druk bezocht werden.

Café ’t Pumpke werd sinds 1975 uitgebaat door Pierre en Leen Geelen, later werd dit café nog een tijd gerund door Huub Gerritzen. Café in de Haole Klot werd begin tachtiger jaren uitgebaat door Peter Stribos en Joep Wouters, later ging Peter Stribos nog een tijd alleen door.

Door enkele oude klanten van deze cafés, wordt nu het initiatief genomen om een reünie voor beide cafés te organiseren. Via de facebookpagina (Reünie Cafe ‘t Pumpke en Cafe in de Haole Klot) werd reeds aandacht gevraagd voor dit gebeuren. Op deze pagina kan men het laatste nieuws en diverse oude foto’s uit die tijd terugvinden.

Wat wil de organisatie?
De organisatie wil graag peilen of er voldoende interesse van oud klanten is, om deze reünie te organiseren. In principe is er al de datum van 9 september 2016 bij café de Brouwer gereserveerd. Verder wil men oud klanten oproepen om oude foto’s of films ter beschikking te stellen, zodat deze op de facebookpagina gepubliceerd kunnen worden.

Mensen die interesse hebben en/of foto’s ter beschikking willen stellen worden verzocht om dit kenbaar te maken via het volgende emailadres [email protected]