Foto’s – De leden van de werkgroep ‘Park Wejerhof’, ook bekend als het wijkpark Biest werken zich letterlijk in het zweet. Samen proberen ze een mooi wijkpark te realiseren langs de Graafschap Hornelaan (achter het Hospice).

Ook zaterdag staken de vrijwilligers de handen uit de mouwen om de volgende stappen te zetten. Op de locatie waar voorheen het tijdelijke Wozoco De Wei-jer stond, wordt nu een wijkpark gerealiseerd. Het zijn de Weertenaren zelf die het realiseren en zo Weert een stukje mooier willen maken.

De beekjes en het kronkelige wandelpad zijn reeds aangelegd. Vandaag werden er bomen geplant en werden de bankje gemonteerd. Intussen werd ook al genoten van het wijkpark, vooral de honden zijn er dol op. Bekijk een sfeerimpressie.

Overigens is de wijkraad nog op zoek naar mensen die hen willen ondersteunen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe sneller het park gerealiseerd kan worden. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]