Ruzie met asbestbedrijf

Budel – Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 20.40 uur gealarmeerd voor een incident in Budel.

In een woning aan de Leeuwebek was een conflict ontstaan tussen de bewoonster en medewerkers van een bedrijf dat asbest verwijderd. De medewerkers waren in opdracht van de woningbouwcorporatie bezig met het verwijderen van asbest.

Om onbekende reden wilde de bewoonster de medewerkers het huis uit jagen en dreigde alles kapot te slaan als ze niet zouden vetrekken. De medewerkers waarschuwde vervolgens de politie. De vrouw ging er vervolgens vandoor op de fiets.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en ook de Officier van Dienst was gealarmeerd. De brandweer werd ingeschakeld om bijstand de bieden. Omdat de vrouw er vandoor was gegaan konden de medewerkers alsnog het asbest uit de woning verwijderen. De politie onderzoekt de zaak.

[nggallery id=’3890’]

Bijdrage van Foto Hammie