1,4% van de huishoudens in Weert is een miljonairhuishouden, dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Weert telt volgens RTL Nieuws zo’n 300 miljonairs. Daarmee staat Weert op nummer 236 van de ranglijst die 390 gemeenten telt. Procentueel hebben de buurgemeentes van Weert meer miljonairs. Cranendonck telt zo’n 150 miljonairs (1,8%) en Nederweert 130 (1,9%). De gemeente Cranendonck staat op plaats 167 van de ranglijst en Nederweert op plek 145 van de 390.

Het aantal miljonairshuishoudens in Nederland is in 2014 met 5 duizend toegenomen tot bijna 108 duizend. De miljonairs bezitten samen 340 miljard euro aan vermogen. Het gaat hier om het vermogen exclusief de waarde van de eigen woning en de eventuele hypotheekschuld. Dat meldt CBS op basis van vermogensonderzoek over de periode 2006-2014.

7 REACTIES

  1. Niet erg spannend waar ze wonen, omgeving Kazernelaan telt ook 1000 asielzoekers en wss zitten daar geen miljonairs tussen

  2. Overal en nergens, je kan op papier wel miljonair zijn maar dat wil niet zeggen dat je veel geld hebt om te besteden.

  3. Jawel, dat is natuurlijk bekend. Ik vraag me alleen af wat die vent op de foto in mijn zwembad doet met mijn champagne.

Comments are closed.