Workshop ‘Vrijwilligers verzekerd’

Op 31 mei vindt een workshop plaats over de vrijwilligersverzekering die de gemeente Weert heeft afgesloten voor al haar vrijwilligers. Deze gratis workshop wordt aangeboden door het Vrijwilligerscollege van Punt Welzijn in samenwerking met de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en de gemeente Weert.

John van der Voordt van de VNG zal ingaan op ondermeer: De totstandkoming van de verzekering, wie er gebruik van kunnen maken, op welke onderdelen mensen verzekerd zijn en wat te doen bij schade. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen hierover. De workshop is interessant voor iedereen die met vrijwilligers werkt (vrijwilligersorganisatie, vereniging, stichting, burgerinitiatief) of zelf vrijwilliger is.

De workshop vindt plaats op 31 mei 2016 in het gemeentehuis van Weert aan de Wilhelminasingel 101 en start om 19.00 uur (inloop met koffie om 18.45 uur). De workshop zal ongeveer twee uur duren. Meer informatie en een link om aan te melden vind je op www.goedbezigweert.nu. Direct aanmelden kan via [email protected] o.v.v. de naam van de workshop, de datum waarop je wil deelnemen, jouw naam en telefoonnummer.