150 bezoekers voor VacatureCafé

Op 2 juni was VacatureCafé Weert voor de vijfde keer dé ontmoetingsplek voor werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden. In de mooie locatie Keenter Hart verwelkomden het vrijwilligersteam de vele werkgevers en werkzoekenden.

In een informele sfeer gingen ruim 150 bezoekers in gesprek met de 23 aanwezige werkgevers. Over de aangeboden vacatures, maar zeker ook over de vaardigheden, motivatie en houding van de werkzoekende. Dat is het uitgangspunt van het VacatureCafé, de persoon achter het cv ontmoeten. Boeiende en interessante gesprekken waren dan ook het resultaat.

Hadden de werkzoekenden even niet de gelegenheid om in gesprek te gaan met de werkgever van hun keuze, dan was er ruime gelegenheid om te netwerken en diverse workshops te volgen, zoals personal branding en solliciteren over de grens.