5e editie fietstocht ‘de Bloem van Weert’

Op zondag 26 juni 2016 organiseert Toer- en Wielerclub Weert (TWC Weert) de “Bloem van Weert”. De Bloem van Weert is een fietsevenement dat zowel recreatieve als sportieve fietsers laat kennismaken met de verrassend mooie omgeving van Weert.

Deze fietstocht staat garant voor een gezellige, ontspannen fietsdag, geschikt voor alle leeftijden, waarbij u ook nog een keer kennis maakt met de mooie natuur die Weert en zijn omgeving rijk is. Je kan kiezen uit een route van 35, 52 of de uitdagende afstand van 72 kilometer.

Het “bloemblad” dat ze dit jaar fietsen is de “Heideroute”. De fietstocht voert de deelnemers langs mooie natuurgebieden, over zeer rustige en goed berijdbare wegen, verharde en semi verharde fietspaden.

Onderweg worden gratis versnaperingen uitgereikt en na afloop word je muzikaal ontvangen en is er een tombola voor de deelnemers.

Je kan starten vanaf Partycentrum de Sluis Industriekade 58, Weert vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur. De inschrijfkosten zijn € 4,00 per persoon en kinderen van 16 jaar of jonger mogen gratis deelnemen.

Meer informatie: http://twcweert.nl