Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 8.25 uur gealarmeerd voor een ongeval op het Bassin in Weert.

Ter hoogte van de voetgangersoverstreek was een fietser in botsing gekomen met een auto. De fietser kwam ten val en raakte lichtgewond. De Belgische bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de jongeman ter plaatse gecontroleerd op verwondingen. Hij kon met een helpende hand naar de ambulance worden gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

6 REACTIES

  1. Gezien de situatie lijkt het er op dat de fietser (hoop dat alles goed met hem is) de Verlengde Beekstraat in wilde vanaf de Singel of daar uit kwam en de Singel op wilde draaien. In beide gevallen heeft de auto voorrang maar waarschijnlijk weer zo’n geval waarbij de automobilist geen schuld heeft maar dat wel gedeeltelijk krijgt. Wordt toch tijd dat ze die oneerlijke behandeling uit de wet gaan halen.

  2. In het artikel gaat het alleen over de botsing en in uw reactie gaat al om een vermoedelijke oorzaak en gevolg van de botsing;”waarschijnlijk heeft de automobilist geen schuld maar dat wel gedeeltelijk krijgt”….dat is een veronderstelling en u weet wat ze zeggen, toch? Assumption is the mother of all f#ck- ups!

  3. Mijn excuses( gedeeltelijk hihi)…idd, ik heb het nagelezen. Maar dat wil uiteindelijk niet zeggen dat het ook gebeurd toch? Daarnaast weten we niet wie uiteindelijk de oorzaak is geweest van de botsing?

  4. Dit destijds in de wet opnemen was een politiek besluit als gevolg van het veel onverzekerd rondrijden van fietsers en bromfietsers. Op deze manier mocht de (verzekering van) de automobilist betalen wat deze automobilist natuurlijk wel een deel van de no-claim kostte.

Comments are closed.