Beruchte Duitse BMW gevonden

Foto via Politie Weert

De verdachte BMW waarvoor de politie afgelopen week twee Burgernetberichten had verstuurd is gevonden in het Brabantse Stevensbeek, een dorpje nabij Boxmeer. Er zijn twee verdachten aangehouden zo bevestigd een woordvoerder van de politie Limburg.

Afgelopen week maakte het duo een ‘tour de Limburg’ waarbij ze voor de nodige onrust zorgde. Met insluipingen en babbeltrucs in Heibloem, Nederweert en Weert probeerde de man en vrouw op oneigenlijke wijze aan goederen te komen.

Ondanks de burgernetberichten wisten de verdachten met hun zwarte BMW (kenteken HER-AC-972) te ontkomen. Tot zondag dus toen ze in Brabant werden gespot.

Het duo zit nu vast voor nader onderzoek. De recherche onderzoekt hun betrokkenheid bij de strafbare feiten die in de regio Weert zijn gepleegd.