Foto’s – Zondag vond in Stramproy de eerste editie van de Rommelroute plaats.

Het succes van de Rommelroutes wordt in een steeds groter gebied in de gemeente Weert voortgezet. Na de eerste editie van de wijk Leuken organiseerden ook andere wijken en dorpen in Weert de rommelmarkt aan huis. Bewoners kunnen hun tweedehands goederen gewoon vanaf hun eigen oprit te koop aanbieden. De bezoekers struinen dan vervolgens door de straten om leuke koopjes te bemachtigen.

206 huishouden in Stramproy hadden zich ingeschreven voor deelname. Dus het aanbod was groot zondag. Ook de weergoden waren enigszins goed gezind. Er viel een enkele spat regen, maar dat weerhield geen verkopers en deelnemers. Bekijk een kleine sfeerimpressie.

2 REACTIES

  1. Rommelroute,Kofferbakverkoop,Vlooienmarkten,Rommelmarkten….er is de laatste, en de komende weken….op wel erg veel plaatsen, waar je rommel kunt kopen…!

Comments are closed.