Genomineerden Weerterlandprijs

Foto’s – Tijdens de zakenborrel van het zakenblad Weerterland en Cranendonck, regio Keyport werden vrijdagmiddag de genomineerde ondernemers voor de Weerterland Ondernemersprijs bekend gemaakt.

Voorzitter van de stichting Weerterlandprijs, Monique Princen, maakte de drie genomineerden uit de gemeenten Nederweert en Weert bekend. Een van de volgende drie bedrijven mag zich vanaf 4 november aanstaande “de beste ondernemer van Nederweert en Weert” noemen:

Ons boerenerf – Maatschap Van Leeuwen-Aarts
Ondernemer: Aad van Leeuwen
Website: www.onsboerenerf.com

Moonen Packaging
Ondernemer: Gé Moonen
Website: www.moonenpackaging.com

Verkoelen Dakspecialisten Weert
Ondernemer: Peter van Wegberg
Website: www.verkoelen.nl

Tijdens de feestelijke eindmanifestatie op 4 november in het Munttheater in Weert wordt bekend welke ondernemer zich winnaar van de Weerterlandprijs 2016 mag noemen.

Productprijs
Voor ondernemers is het ook nog mogelijk om zich aan te melden voor de Weerterland Productpijs. Wordt er bij jullie bedrijf een product gemaakt om trots op te zijn? En is je bedrijf gevestigd in Weert of Nederweert? Doe dan mee met de Weerterland Productprijs.

Aanmelden kan eenvoudig met het formulier op www.weerterlandprijs.nl. Na het aanmelden en toesturen van de gevraagde informatie wordt het product geplaatst. Hierop kan door de bezoekers aan deze website gestemd worden. Vanuit deze stemmen wordt een top 3 samengesteld. Tijdens de feestelijke eindmanifestatie op 4 november in het Munttheater beslist het publiek wie de uiteindelijke trotse winnaar is.

Kaartverkoop gestart
De kaarten voor de eindmanifestatie op vrijdag 4 november 2016 zijn te verkrijgen via het Munttheather (www.munttheater.nl). Wees er snel bij zodat je net als in 2014 niet misgrijpt.

Meer informatie vind je op www.weerterlandprijs.nl
[nggallery id=’3986’]