Twee ongevallen op A2

Foto’s – Twee ongevallen op snelweg A2 nabij Weert heeft de politie en andere hulpverleners handen vol werk bezorgd.

Omstreeks 17.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 ter hoogte van Hunsel. In de richting van Weert naar Maastricht was een personenauto achterop een aanhangwagen gereden. De voorste auto reed vervolgens tegen de middengeleider en de aanhangwagen schoot los op de snelweg.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse omdat er ook kinderen in de auto zaten die achterop de aanhangwagen was gebotst. Alle inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd en behandeld. De twee voertuigen en de aanhanger zijn afgesleept door een berger.

In de file achter het ongeval met de aanhangwagen botsten ook twee auto’s tegen elkaar. Een auto uit Luxemburg was achterop een auto uit Duitsland gebotst. De agenten konden vervolgens hun talenknobbel activeren om hulp te verlenen. Er bleek een zwangere vrouw in de voorste auto te zitten. Zij is uit voorzorg in de ambulance nagekeken.

Vanwege de grote drukte bij de hulpverleners werd een beroep gedaan op de koninklijke marechaussee die vervolgens snel ter plaatse waren om het laatste ongeval verder af te handelen.

[nggallery id=’3995’]