Foto’s/video – Vandaag vond op initiatief van het Make Tech Platform in het Spark Tech Lab een grote techniekmanifestatie plaats.

Op allerlei manieren werd leerlingen getoond, hoe leuk techniek kan zijn en wat je er allemaal mee kunt. Leerlingen doorliepen een circuit met demonstraties, shows en activiteiten waar ze zelf mee aan de slag mochten gaan.

Daarnaast was het robotvoetbalteam van de TU/e, Tech United, te gast. In de zaal van dansschool Fresh werd een demonstratie gegeven en mochten de leerlingen penalty schieten met de robots.

In totaal maakte circa 550 leerlingen kennis met de robots van TU/e. Bekijk een sfeerimpressie van de manifestatie.

Oh! En op 2 en 3 juli ben je van harte welkom op de open dag & Junior Maker Weekend in Spark Tech Lab Weert: van 13:00 tot 17:00 staan de deuren voor je open. Naast demonstraties en workshops kun je ook komen kijken naar of deelnemen aan het Junior Maker Weekend. Meer info: http://sparktechlab.nl/

Video voetbalrobots via Youtube:
https://youtu.be/-8Dj4ofLwRw