Jeugdleden HV Weert schitteren

HV Weert organiseerde zaterdag 18 juni haar jaarlijks terugkerende, sportieve indelingstoernooi. Jongste Jeugd spelers (5-10 jr.) en de jeugd onder 18 jaar speelden onderling partijen om nogmaals te laten zien in welk team ze het volgende seizoen het beste passen. Een uniek en gezellig toernooi waar bijna 600 jeugdleden samenzijn op onze velden.

De activiteiten op de hockeyvelden werden in stijl afgesloten met een feestelijke huldiging van zaal- en veldkampioenen. Dit jaar werden ook de HV Weert Toppers in het zonnetje gezet. Daan Tegelaers (Talent), Kim Hendrix (Speelster), Diederik Vasbinder (Speler), Emiel Kamzol (Trainer/Coach) en Meisjes B2 (Team) hebben nu een plek op de ‘HV Weert Wall of Fame’ verdiend.

De avond werd afgesloten met een schitterend feest, georganiseerd door Het JAC: HVW’s Got Talent. Talenten op het veld, schitterden nu ook op het podium. HV Weert, een club om trots op te zijn.