Stedelijke Harmonie St.-Antonius en de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 houden komende zaterdag 11 juni weer een kledinginzameling. De organisatie ligt in handen van de Sponsorwinkel.

De geldelijke opbrengst komt rechtstreeks ten goede van de sponsorwinkel en beide Weerter muziekverenigingen. Wil je hen ook helpen zet dan jouw oude kleding, schoeisel en/of textiel op zaterdag 11 juni in de wijk Groenewoud aan de straat, voor 09.00 uur in een dichte vuilniszak. De leden halen de kleding bij je thuis op.

Bij eerdere inzamelingen in andere wijken is gebleken dat ook ‘onbevoegden’ de voor ons gereedstaande zakken kleding/textiel hebben meegenomen. Om dit te voorkomen biedt de organisatie ook de gelegenheid om op zaterdag 11 juni zelf de zakken tussen 09.30 en 11.30 uur in te leveren in ons repetitielokaal op de Schuttebeemd 132. Een extra gelegenheid om kleding in te leveren is er ook op woensdag 8 juni op de Schuttebeemd tussen 13.00 tot 17.00 uur.

Wat wordt onder andere ingezameld: alle kleding en schoenen, huishoudelijk textiel (washandjes, handdoeken, tafellakens, dekens, kussenslopen, gordijnen enz.), zachte knuffels, lappen stof, kussens en dekbedden en kleding accessoires (petten, hoeden, riemen, tassen enz.).

Wat wordt niet ingezameld: vloerbedekking, tapijten, matrassen, hard speelgoed, natte en/of besmeurde kleding en textiel.

Je kan alvast de volgende inzameldata noteren op de kalender: zaterdag 10 september en zaterdag 10 december 2016.