Frikandellenvlaai ook in Weert

Foto via: Bakkerij Korsten

Bakkerij Engels uit Grubbenvorst maakte vorige week een frikandellenvlaai voor een jarige job. Voor de grap! Maar deze grap is op ludieke wijze uit de hand gelopen. Het idee werd snel opgevolgd door Bakkerij Van de Mortel uit Someren en ook Bakkerij Korsten uit Weert springt in op de hype.

De frikandellenvlaai is vanaf volgende week – op bestelling – verkrijgbaar bij Bakkerij Korsten in Weert. “Soms heeft een andere bakker ook wel eens een goed idee”, aldus Korsten. De vlaai is vrij eenvoudig, een vlaaibodem met daarin stukjes frikandel en currysaus met daarover het bekende rasterdeeg. Het is natuurlijk naar eigen smaak af te maken met mayo en uitjes. Als we de social media mogen geloven kent de vlaai al vele liefhebbers, maar sommigen walgen alleen al bij het idee.

Update: Bakkerij Frank Moonen op Leuken doet ook mee met de hype: https://www.facebook.com/Bakkerij-Frank-Moonen-255028221554580/?fref=ts

[totalpoll id=”320096″]