Foto’s – De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 14.25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Wilhelminasingel.

Ter hoogte van het kantoor van Wonen Limburg was een kozijn van een bestelbus afgevallen. Het bizarre toeval betrof dat er twee personen naast het voertuig fietsten. Het kozijn viel op het hoofd van een van de fietsers. De andere fietsster bleef ongedeerd maar was flink geschrokken. Ook de bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

De fietser kwam ten val en raakte gewond aan zijn hoofd. Omstanders die het zagen gebeuren boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. Een ambulance kwam ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft de fietser ter plaatse behandeld aan zijn hoofdwond. Hij is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[nggallery id=’3970’]

4 REACTIES

  1. ”Ook de bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij”

    nou zeg dan heeft die wel erg veel geluk gehad….normaal kun je het niet navertellen als er een kozijn van je bus afvalt 🙂

Comments are closed.