Koopavonden met muziek

Foto: Muziek tussen de terrassen (op de foto: harmonie St. Antonius Weert)

Ook dit jaar vinden er weer Marktconcerten op donderdagavonden plaats in de binnenstad van Weert.

De concerten worden o.a. verzorgd door verschillende Weerter muziekgezelschappen en schutterijen in de openlucht op de Markt. De harmonieën, fanfares en muziekkorpsen van de schutterijen (soms samen met verrassende gasten) tonen hun muzikaliteit in de nabijheid van de terrasjes met een luchtig muzikaal programma.

De Marktconcerten is een kleinschalig evenement. De omgeving bepaald in belangrijke mate het succes van een evenement. Er is voor de Markt gekozen, omdat het midden in de stad ligt in een historisch perspectief en in een sfeervolle omgeving.

Donderdag 9 juni 2016:
Harmonie St. Jozef Weert Zuid
Aanvang: rond 19.30 uur

Harmonie St. Jozef Weert Zuid zal bewoners en bezoekers aan de binnenstad op deze donderdagavond een mooi concert bezorgen.

Voor meer info: www.harmonieweertzuid.nl.