Toertocht motoren klimroostreffen

Budel / Weert – 1, 2 en 3 juli aanstaande gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar alweer de 16e editie.

Het evenement wordt georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders trikers, en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 3 juli een tourrit te gaan maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel. Vanaf vrijdag 1 juli 14.00 uur is de poort geopend en is kamperen voor motorrijders op ons terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort mogelijk.

Programma
De kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens en in het zwembad.
Vrijdagavond : 16 jaar Klimroostreffen met Dj Frank Groenen.
Zaterdagmiddag organiseert men i.s.m. Kinder Vakantie Werk (KvW) kleine rondritjes met de schooljeugd gevolgd door een Motorschietwedstrijd.
Zaterdagavond live muziek met coverband “History-X”.
Zondagmorgen zal men vanaf 10.00 uur opstellen voor de rit, het startsein zal om 10.30 uur gegeven worden. Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aangeboden. De feestmiddag word in gang gezet door Polonaise pop trio “We méle” en Dj Frank Groenen die er weer een gezellige boel van gaan maken. Gevolgd door een karaokewedstrijd tussen de deelnemers.

Alleen meerijden met de rit zondagmorgen kan natuurlijk ook. De leden van MTC de Cityriders willen nog wel laten weten dat ook niet motorrijders dit weekend van harte welkom zijn en het gehele evenement entree vrij is.

Route
De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u

Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl