In de ban van zwangere Kelly Weekers

Foto via Instagram

Kelly Weekers uit Weert verwacht samen met haar partner John Ewbank een kindje. Het showbiz-nieuws gaat het hele land door.

Kelly maakte haar zwangerschap bekend via social media, waaronder Instagram. Niet alleen RTL Boulevard en Shownieuws besteedde er aandacht aan maandagavond, maar het mooie nieuws werd ook opgepikt door o.a. NU.nl, RTL Nieuws en het Algemeen Dagblad.

Kelly Weekers heeft sinds 2012 een relatie met John Ewbank en het koppel verloofde zich in december afgelopen jaar. De Weertse maakt nu deel uit van de showbizwereld en wordt nu op de voet gevolgd door de landelijke media. Het gevolg is dat ook dat het gelukkige koppel duizenden positieve reacties mocht ontvangen afgelopen avond.

Little miracle on its way! ?? Ik ben zwanger! We zijn zó dankbaar & dolgelukkig! ??#pregnant #mommytobe #helemaalverliefd

Een foto die is geplaatst door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op