De politie heeft afgelopen nacht in Weert twee aanhoudingen verricht.

Een feestje in de wijk Graswinkel zorgde voor geluidsoverlast op de Graspieper. Agenten gingen ene kijkje nemen en troffen een bekende aan. Een bezoeker bleek nog een celstraf open te hebben staan. Hij werd aangehouden en zal zijn ‘celtegoed’ van 27 dagen moeten uitzitten. De overlast werd gestopt en de buurt kon weer gaan slapen, aldus de wijkagent van Weert-Zuid.

Diezelfde nacht werd op de Oelemarkt een 23-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man had volgens de politie teveel gedronken en gaf geen gehoor aan de bevelen. De man werd aangehouden en met een proces verbaal terug naar Brabant gestuurd.

4 REACTIES

  1. Lijkt me vrij logisch, welke 23 jarige zal, indien die bezopen is, wel luisteren naar bevelen? Dat is vragen naar de bekende weg…

  2. Welke weg? Het is volgens u dan onlogisch dat de politie jeugdige bezopen individuen aan spreekt op hun gedrag? Beetje bezopen klinkt dat!

  3. Dat die gast met zijn openstaande celstraf daar aanwezig was, lijkt mij een vorm van gerechtelijke dwaling (zo heet dat toch?). Die moet gewoon vastzitten!
    En wat betreft die andere klojo: die was dronken, maar werd terug gestuurd naar Brabant.
    Hoe komt die daar dan? Met de PolitieTaxi?

  4. Nee nee, dat schrijf ik toch… dat het juist logisch is. Alleen heeft het weinig zin om met zo’n jochie in discussie te gaan of om hem bevelen op te laten volgen. Dat is vragen naar de bekende weg. Gewoon 1x iets vragen en indien iemand er geen gehoor aan geeft, gelijk handelen.
    Nu lijkt het wel of ze eerst( wat waarschijnlijk ook gebeurt) een kwartier met dat knulletje in dialoog gaan wat absoluut geen nut heeft…

Comments are closed.