Regen verpest evenementen

Foto’s – Een buitenevenement is afhankelijk van het weer, maar deze zomer gaat vooralsnog de boeken in als regenachtig. Ook zondag was het weer raak.

Rond 14.15 uur kwam het weer met bakken uit de hemel en ook het onweer liet zich horen en zien. Bij de Streetball Masters op de Nieuwe Markt werden de sportactiviteiten na de eerste donderslag direct stilgelegd. De organisatie besloot om het evenement in sporthal Boshoven voort te zetten.

Ook de wijkfeesten hadden te lijden onder de regenval. Ook op Biest / Groenewoud werd er vroegtijdig afgebouwd. Gelukkig had men in de vroege middag nog kunnen genieten van het wijkfeest, maar voor de vrijwilligers was het evengoed zuur omdat er maanden aan werkvoorbereiding aan vooraf gaat. Zij hadden graag gezien dat meer mensen hadden kunnen genieten van het mooi opgezette evenement.