Halve marathontraining

In Weert begint in oktober de training voor halve marathon van bijvoorbeeld Eindhoven of elders.

Info avond is op woensdag 22 juni om 19:00 op de atletiekbaan te Weert.
• Adres: Parklaan 1c
• 6006 NT Weert

Programma trainingen:
De start van de trainingen is op dinsdag 28 juni en/of donderdag 30 juni om 19:00. Er worden 15 intervaltrainingen gegeven van 1,5 uur. Daarnaast dient men nog 2 a 3 maal per week duurlopen te trainen. Er worden 2 testen afgenomen. (Een coopertest en een conconitest). De trainingen staan onder leiding van Atletiek looptrainers aangesloten bij de Atletiek Unie.

De kosten voor bovenstaande bedragen € 50,- inclusief een persoonlijk trainingsschema, een conconitest en sportmassage met 40% korting gedurende de trainingsperiode. De inschrijving van de wedstrijd is niet inbegrepen.

Deelname eisen:
Loop je nu 2x / week 45 minuten aan een stuk dan is dat voldoende om aan deze training deel te nemen. De lopers met meer ervaring krijgen een zwaarder programma en gaan dus voor een snellere tijd. Voor meer informatie kun je bellen naar 0624824551.

Je kunt je opgeven door een email te sturen naar [email protected] onder vermelding van :
• Voornaam:
• Naam:
• Adres:
• Postcode:
• Plaats:
• Email:
• Geboorte datum:
• Man/Vrouw
• Telefoonnummer:

HM Eindhoven Poster 16