TWC Nederweert in het nieuw

Nederweert – Misschien heb je ze afgelopen weken al gezien, of juist gemist, in de straten van Nederweert. TWC Nederweert heeft na jaren afscheid genomen van de vertrouwde gele fietskleding en gekozen voor een nieuw fris ontwerp.

TWC Nederweert is met ruim 180 leden al jaren de grootste NTFU wielervereniging van Limburg en heeft met een 40-tal vrouwen binnen haar gelederen ook de grootste damesafdeling. In het zomerseizoen wordt er op diverse avonden en in het weekeinde gefietst. Dit gebeurd op verschillende niveaus zodat iedereen mee kan fietsen. In het winterseizoen wordt er in het weekeinde gefietst met de MTB.

Om de vier jaren wordt er een geheel nieuwe kledinglijn ontworpen en uitgereikt aan de leden. Dit jaar is dit gebeurd door een kledingcommissie bestaande uit eigen leden die diverse merken hebben getest en beoordeeld. Mede door een wisseling in sponsors was dit ook een mooi moment voor de commissie om eens te kijken naar een ander eigentijds ontwerp.

Het resultaat daarvan is afgelopen zondag officieel gepresenteerd aan de sponsors in sporthal De Bengele . TWC heeft tijdens deze bijeenkomst de sponsors bedankt voor haar betrokkenheid bij de vereniging en financiële ondersteuning. Mede dankzij deze bijdrage heeft TWC de kleding weer zonder bijkomende kosten kunnen uitreiken aan haar leden. De komende jaren rijdt de club weer mooi verzorgd rond.

De sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt zijn: Global Food Group, EPO, Coulant Interim, Brouwers Infra-ontwikkeling en Management BV, Jan Brinkmans opticien, Zonnebrillenshop.nl, Jacobs-Gijsen Vastgoed en Assurantieadviseurs, Cycletrend Nuenen, Haex BV, Fysio Ospel en Autobedrijf Leon de Wit.

Ben jij ook een enthousiaste fiets(st)er en wil je graag eens in groepsverband rijden dan ben je van harte welkom om eens vrijblijvend mee te fietsen. Voor meer info kijk eens op hun website; www.twcnederweert.nl of volg ons op facebook; TWC Nederweert.