Truck Run zoekt verkeersregelaars

Op zondag 4 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 6e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking.

Om deze tourtocht goed en veilig laten te verlopen hebben zoeken zij nog verkeersregelaars. Voordat je kunt optreden als verkeersregelaar moet je eenmalig een online cursus volgen. Nadat je deze cursus hebt gevolgd wordt je door de burgemeester voor één jaar aangesteld als verkeersregelaar.

Dus, …..wanneer je deel wil nemen als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen ze natuurlijk op, schrijf je dan zo snel mogelijk in via de website http://www.truckrunweert.nl voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of bellen mag ook tel.: Johan Wouters 06-29017534

Meer informatie kun je vinden op onze website www.truckrunweert.nl