Wielerronde Tungelroy in aantocht

Wie in het weekend op een gezellig terrasje in Weert en omgeving zit, ziet ze allemaal voorbij komen. Zeker de trainingsritten op zondagmorgen.

Weert en omgeving fietst! Voor hun plezier en voor de sport. Massa’s mensen pakken tegenwoordig de fiets als het droog is. Elektrische fietsen, mountainbikes, eventueel voorzien van een motortje, en conventionele fietsers. Weert zit er vol van. Er zijn er velen bij die willen weten hoe snel ze zijn. Het is hun sport. Zij rijden overal door het Weerterland om hun prestaties te verbeteren. En in het weekend rijden ze graag een wedstrijd. Dat krijg je met sporters.

Sommige pakken zich ook samen en zoeken naar een mogelijkheid om als ploeg deel te nemen. En er zijn er die gewoon willen weten of ze hard kunnen fietsen. Dit allemaal kan allemaal in Tungelroy aanstaande zaterdag.

Na 40 jaar is er weer een wielerronde in Tungelroy en de organisatie nodigt je van harte uit óf hieraan deel te nemen óf eens een kijkje te komen nemen. Ze komen allemaal aan bod, masters/amateurs van de Nederlandse Wielrenbond vanaf 15.00 uur, een heuse ploegentijdrit van een groot aantal ploegen, een jeugdsprint van de Joannesschool en een Open Tungelroys Kampioenschap, in te schrijven door iedereen.

Na de gebeden bij de zusters Birgittinessen voorafgaande aan de wedstrijd weet de organisatie het zeker jou op een droge dag kunnen verwelkomen op hun criteruim. Op het Barbaraplein is een groot terras met een DJ, een springkussen en veel vertier. In Café-Zaal Kimpe Veld is het druk met inschrijvingen, mensen die de gezelligheid zoeken en muziek. Bovendien is er na afloop een winnaarsbal.

Kortom, maak het mee aanstaande zaterdag in Tungelroy! Voor iedereen die die dag zweetdruppels heeft verloren en die er graag bij wilt zijn.

Meer info: www.stichtingwielerrondetungelroy.nl