Wijkfeest Aan de Bron

Zondag 26 juni is het weer zover. Van 12.00 tot 17.00 uur vindt voor de 5e keer het Wijkfeest Aan de Bron plaats op de huidige locatie: hoek Maaslandlaan / Graafschap Hornelaan.

Een gezellig buitengebeuren voor jong en oud. Inwoners van de wijken Biest en Groenewoud zijn van harte welkom, maar ook andere bezoekers worden hierbij uitgenodigd een kijkje te komen nemen op het feest. Er is van alles te doen. Gratis kindervermaak zoals soccerdome, een stormbaan, een zweefmolen en nog veel meer.

Kinderen kunnen zich laten schminken, er worden demonstraties gegeven en er kunnen spulletjes worden verkocht op de rommelmarkt. De organiserende wijkraden Biest en Groenewoud zijn aanwezig met een informatiestand, alsook de KBO en andere organisaties die een belangrijke rol spelen in de wijken. Tegen een redelijke vergoeding is drank en eten te koop. Kortom een ontzettend leuk wijkfeest waar voor iedereen iets te beleven is.

Ter gelegenheid van de vijfde editie op locatie Aan de Bron, zal om 12.00 uur de officiële opening worden verricht door Anton Kirkels, lid van Provinciale Staten van Limburg. Iedereen is hierbij uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn, vooral kinderen die kunnen helpen bij de korte openingsceremonie. Dus zorg dat je erbij bent.

Leer je wijk en elkaar kennen en kom op 26 juni naar het wijkfeest. Entree gratis