Zomersportweek in Weert

De Zomersportweek 2016 staat voor de deur! Deze sportweek vindt plaats in de week van 25 juli t/m 29 juli. Let’s Move, onderdeel van Punt Welzijn, heeft verschillende verenigingen bereid gevonden om clinics te geven, zoals hockey, basketbal, handbal, zwemmen, atletiek, dansen en breakdance.

De dansclinic wordt georganiseerd door Holland’s Got Talent-finalisten van Dansschool Fresh. Je kunt je inschrijven voor de clinics door een mailtje te sturen naar [email protected] De kosten voor iedere clinic zijn 1 euro, te betalen op de dag van de clinic. Uitzondering is het Swim to play festijn, voor deze clinic betaal je 2,60 euro.

De clinics zijn bedoeld voor kinderen uit de groepen 1 t/m 8 van de basisscholen. Heb jij zin om je vakantie sportief te beginnen en kennis te maken met verschillende sporten? Meld je dan nu via email aan!

Datum Clinic Tijd Locatie
Maandag 25 juli Basketbal / handbal 10.00-12.00 uur St. Theunis
Dinsdag 26 juli Atletiek 10.00-12.00 uur AV Weert
Woensdag 27 juli Swim to play festijn 13.30-15.30 uur De IJzeren Man
Donderdag 28 juli Hockey 10.00-12.00 uur HC Weert
Vrijdag 29 juli Urban sports / dansen 10.00-12.00 uur St. Theunis

P.s. De clinics op sportpark St.Theunis vinden plaats op de handbal- en basketbalvelden achter het College!