MiniRok-weekend van start

Foto/video – MiniRok bestaat dit jaar 10 jaar! Speciaal voor deze gelegenheid werd er een extra festivaldag toegevoegd aan het Stramproyse muziekfestijn. Tijdens deze extra dag kwam 3FM DJ Michiel Veenstra naar MiniRok om daar de pannen van het dak te draaien.

Het vrijdag-feestje is inmiddels afgelopen maar morgen staan The Hickey Underworld [BE], Death Alley [NL], King Dalton [BE], Boogie Beasts [BE], Bazzookas [NL], Grim Tim [NL], Silent Runners [NL] en Velosso [NL] op het podium van MiniRok. Weer een enorm uitdagende en te ontdekken internationale line-up die iedereen van 90’s rock en 70’s bluesrock naar 80’s indiepunk brengt en zijn weg vervolgt met ska!, onvervalste mondharmonica blues, authentieke indie, psychedelische hardrock en intense punkrock.

Niet alleen bands zijn er te overigens te bewonderen: de plaatjesdraaiers van de Vinyl Twins [NL] komen het feestgedruis extra kracht bijzetten tussen de bands door èn MiniRok-afterparty.

Maar er is meer op MiniRok dit jaar, véél veel meer! Voor de kids is er dit jaar een groots kinderplein waar heel veel meer te beleven valt dan alleen rondstuiteren op springkussens. Dit alles met een uitgebreidere keuze in eten en drinken èn een compleet nieuwe indeling van het festivalterrein gaan de 10e editie van MiniRok een ongekende editie maken!

www.minirok-stramproy.nl / www.facebook.com/minirok.stramproy

Sfeerfragmentjes via Youtube:
https://youtu.be/fFb_zLzdrpE

[nggallery id=’4128’]