Nieuwbouw voor Aspers Peulen

Kanaalzone I maakt deel uit van het oudste industriegebied van Weert. De eerste bedrijven vestigden zich hier begin vorige eeuw. Nog altijd vindt er volop bedrijvigheid plaats en onlangs is er zelfs een nieuwbouwpand opgeleverd.

Op een perceel aan de Basculeweg (tussen sportschool LifeStyle Vitae en Roto Smeets) is onlangs door Derkx uit Weert een nieuwbouwpand opgeleverd. Vervolgens heeft het elektrobedrijf Aspers Peulen hier haar deuren geopend. Het groeiende familiebedrijf was op zoek naar een nieuwe locatie en vond deze op de Kanaalzone I.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechnische oplossingen voor bedrijven en particulieren heeft nu een gloednieuw pand met een magazijn, kantoor en showroom waar zij zich de komende jaren verder kunnen ontwikkelen.

Meer vernieuwingen
Kanaalzone I is volop in bedrijf en er wordt ook door andere bedrijven geïnvesteerd in vernieuwing. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe bierbrouwerij ‘De Brouwschuur’. Maar ook Roto Smeets heeft haar pand opgeknapt en ook de meelfabriek Unicorn staat in de steigers. Ook het pand waar ’t Timmerhuys in was gevestigd zijn nieuwe bedrijf gevestigd zoals Hewo en Utilicht.