Foto’s – De ambulancedienst is vrijdag omstreeks 21.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op het Stadhuisplein in Weert.

Ter plaatse was bij de ingang naar de parkeergarage (naast de Beekstraat) een kind van de balustrade gevallen en vervolgens op de toerit van de Muntgarage terecht gekomen. De hulpdiensten en ouders werden direct gewaarschuwd. Omstanders boden eerste hulp.

Het kind werd opgevangen door de ouders, die nog vroegen of hij op Pokemonjacht was, maar al snel bleek dat dit niet de oorzaak was. De ernst van de verwondingen leek mee te vallen. Toch is het kind met een lichte hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

[nggallery id=’4066’]

1 REACTIE

  1. Hoop dat alles goed komt. En dat er meteen aan de pokemon jacht werd gedacht is niet vreemd. Er was van de week een programma op tv waarbij een stel dat op een prachtige locatie woonde aangaf dat ze al last hadden van jeugdige pokemon zoekers die bij hun over de omheining klommen. Hopelijk gaan hierbij geen ernstige ongevallen gebeuren. Het moet een spelletje blijven.

Comments are closed.