Kloostertuinconcert

Als afsluiting van het concertseizoen wordt alle belangstellenden van de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 Weert, de mogelijkheid om hun laatste concert, voor dat zij de zomervakantie inluiden, bij te wonen.

Als speciale dank voor hun vrienden en familieleden die hen, door dik en dun in financiële en materiële zin, steunen, hebben zij gekozen voor een bijzondere locatie. De serene stadstuin van de Zusters Birgittinessen, in het hartje van de stad Weert, is een uitstekende plaats om een mooi zomerconcert te kunnen geven.

Voor het programma heeft het harmonieorkest, onder leiding van Jacques Claessens, dit keer ook werken uit het genre van de lichte muziek gekozen. Kortom ingrediënten voldoende om jou, onder het genot van een drankje, te vermaken bij hun kloostertuinconcert.

De toegang is gratis op zondag 17 juli aanstaande om 14.00 uur in de Maasstraat in Weert. Bij onverhoopt slecht weer: Muziekhuis Weert, Schuttebeemd 132, 6004 GV Weert.