Foto’s – Faunaland Paul Meevis in de Beekstraat werd donderdag opnieuw slachtoffer van diefstal. Net als vorige week werd er een pluche knuffelhond gestolen.

Voor de winkel staan een aantal producten gepresenteerd. In de manden en wandelwagens zitten pluche knuffelhonden die aandacht trekken, zo ook bij een dief. Afgelopen week nam een man een pluche hond mee zonder af te rekenen. De winkeleigenaar plaatste vervolgens beelden op zijn Facebookpagina en de dader werd herkend.

Echter weerhield het de man er niet van om opnieuw toe te slaan. Donderdagavond poogde hij opnieuw een pluche hond te stelen. Een oplettende voorbijganger zag het gebeuren en waarschuwde het winkelpersoneel. De politie werd ingeschakeld en wisten de dief aan te houden in de binnenstad.

De dief is overgebracht naar het cellencomplex in Roermond waar hij een nachtje zal doorbrengen. Echter zonder knuffelhond, die zit weer in de wandelwagen.
[nggallery id=’4096’]

Ingestuurde bijdrage

5 REACTIES

  1. De agente op foto 2 kijkt wel heel boos, waarom? Sinds het nieuwe uniform hebben agentes een mooie kont in plaats van een dikke reet šŸ™‚

  2. Je kunt die vrouwelijke agentes ook toch alleen maar inzetten voor dergelijke zaken.
    Voor echte misdrijven komen ze te kort. Of denk je dat die dwergen wat kunnen uithalen tegen een kerel?

  3. @Gekkegraatje
    Als u een keer in een levensbedreigende situatie verkeerd en deze agentes ter plaatse willen helpen, gaat u die hulp maar weigeren dan…

  4. Ik zou zeggen: als je een echte kerel bent (en misschien ook nog eens een reus van een vent): daag ze eens uit!

Comments are closed.