‘Na 3,5 jaar weer aan de slag’

In Weert zijn de afgelopen maanden diverse VacatureCafés georganiseerd. Sommige Weertenaren waren vooraf wat sceptisch, maar nog altijd komen we succesverhalen binnen naar aanleiding van de organiseerde cafes. Zo ook van Wim Cremers die het het lastig vond om een nieuwe fulltime baan te vinden. Zijn zoektocht duurde al 3,5 jaar.

Hij was blij met een deeltijdcontract van 18 uur, maar dat werd later helaas omgezet naar nog maar 9 uur per week. Verder solliciteren was voor hem dus een must. Op het VacatureCafé in Weert donderdag 2 juni j.l. was het raak. Daar ging Wim in gesprek met Sam Reyntjes van Lidl Distributiecentrum en er was direct een klik. Vrijdag 3 juni had Wim al een voicemailbericht dat hij werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wim: “Ik was op meerdere VacatureCafés geweest, omdat ik zo graag een fulltime baan wilde. Het gesprek tijdens VacatureCafé in Weert was erg positief, er was meteen sprake van een klik. Dat bleek ook in het kennismakingsgesprek de maandag erna: binnen twee weken na het VacatureCafé kon ik mijn nieuwe contract ondertekenen! Ik ga aan de slag als medewerker retouren bij het Lidl Distributiecentrum, voor 40 uur in de week, precies wat ik wilde. Voor mij heeft het VacatureCafé een fantastisch resultaat opgeleverd!”