Een getuige zag gisteren op de Nieuwe Markt hoe iemand een telefoon probeerde te stelen. De politie is op zoek naar het slachtoffer.

De politie is door de getuige op de hoogte gesteld heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van het incident dat rond 22.30 uur plaatsvond. Ze zijn daarom op zoek naar het slachtoffer en heeft via de sociale media een oproep geplaatst.

De vrouw die slachtoffer werd van de diefstal wist de telefoon snel terug te pakken van de dader. De vrouw was zichtbaar ontdaan en wellicht ook geschrokken. De politie wil graag in contact komen met deze vrouw.

Ben of ken je deze vrouw? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en geef het zaaknummer 2016 135 269 door.

1 REACTIE

  1. SVP melden ja. Meld je niet dan komt het ook niet in de statistieken en is het dus niet gebeurd. En als de politie een vuist wil maken naar de politici die het geld moeten leveren dan moeten ze aantonen met statistieken.

Comments are closed.