Budel – De politie heeft vandaag beelden verspreid van twee mannen die verdacht worden van een inbraak in Budel. De inbraak vond vorig jaar al plaats, namelijk op vrijdag 11 september 2015.

Tot op heden zijn de opsporingsinstanties er nog niet in geslaagd om de verdachten te vinden. De mannen zijn vastgelegd door een camera en de politie heeft vandaag de beelden vrijgegeven in de hoop dat de daders alsnog herkend worden.

Een van de verdachten wist door middel van het beklimmen van een regenpijp bij een slaapkamerraam te komen. Bij de beklimming raakten de regenpijp, dakgoot en dakpannen beschadigd. Eenmaal binnen wisten de daders een kluis en sieraden, waaronder een trouwring, buit te maken.

Herken je een van deze mannen? Neem dan contact op met de politie in Cranendonck via 0900-8844. Je kan ook anoniem informatie geven. Bel in dat geval met M. via 0800-7000.

Bekijk meer foto’s via:
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2016/juli/09-wie-zijn-deze-inbrekers.html

6 REACTIES

  1. Die bolle rat in die streepjes trui zal het niet geweest zijn die geklommen heeft. Zal die andere rat wel geweest zijn en die bolle heeft de buit opgevangen.

  2. Nee he, niet weer…Aan de kleur te zien weer van dat “volk van buitenaf” :-]. Budel…AZC, Altijd hetzelfde gelazer daaro ;-]

Comments are closed.