Afgelopen ochtend heeft omstreeks 6.30 uur een incident plaatsgevonden in de Montforstraat in de wijk Groenewoud in Weert.

De straat werd opgeschrikt door een harde knal en bij een woning waren meerdere ruiten beschadigd geraakt. Waarschijnlijk gaat het om een doelbewuste actie.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Heb of ken je mensen die opvallends hebben gezien of gehoord in de Montfortstraat? Neem dan contact op met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000. Refereer naar het zaaknummer: 2016119350

7 REACTIES

  1. Zoals ik kan lezen waren beide knallen, in Weert en in Nederweert, op zaterdagochtend zo goed als gelijktijdig om omstreeks 6.30 uur.

  2. Lezen kun je inderdaad goed Pierke daar ligt het niet aan. Maar het is de inschatting van de journalist die je leest en niet die van de getuigen.

  3. Oké, dan neem ik dan maar van jou aan Toon, dat de tijden die de journalisten noemen, niet kloppen en het om één en dezelfde persoon gaat.

  4. Goed lezen Frans, het ging over 06.30 u in Nederweert en dat was ongeveer 06.45 u, weet ik ook van de politie!

Comments are closed.