Sfeervol kloostertuinconcert

Foto’s/video – Als afsluiting van het concertseizoen werden alle belangstellenden van de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 Weert, de mogelijkheid om hun laatste concert, voor dat zij de zomervakantie inluiden, bij te wonen.

Als speciale dank voor hun vrienden en familieleden die hen, door dik en dun in financiële en materiële zin, steunen, hadden zij gekozen voor een bijzondere locatie. De serene stadstuin van de Zusters Birgittinessen, in het hartje van de stad Weert, was een uitstekende plaats om een mooi zomerconcert te kunnen geven.

Het concert werd bezocht door tientallen belangstellenden. Tussendoor viel er een spatje regen, maar dat kon de sfeer niet bederven. De harmonie mocht dan ook meerdere malen een applaus in ontvangst nemen.

Bekijk een sfeerfragmentje via Youtube:
https://youtu.be/WbKm-uZSnaI